Jamie Catto

Jamie Catto

Velká Británie

Jamie je kreativní nadšenec – filmař, hudebník, spisovatel a fotograf. Když netvoří, pomáhá tvořit ostatním. Věří, že cesta osobního růstu může být zábavná a nemusí bolet. Pořádá transformační workshopy pro ty, kteří se nebojí být opravdovější, omylnější, zranitelnější, osobnější.

Hudební fanoušci znají Jamieho jako zakládajícího člena kapely Faithless, kterou v roce 1999 opustil a založil 1 Giant Leap. V současné době se Jamie naplno věnuje rozvoji osobního a kreativního potenciálu. Vede profesní, osobní a kreativní workshopy, při nichž čerpá ze svých zkušeností z filmové produkce, filozofie a hudební kariéry. Pracuje s lidmi napříč obory, kteří jsou odhodláni stát se nejlepší verzí sebe sama, překonat překážky a omezující přesvědčení, odhodit staré zvyky a krátkozraké myšlení.

V roce 2017 vydal Jamie bestseller s názvem Insanely Gifted – Turn Your Demons into Creative Rocket Fuel. V roce 2019 produkoval a režíroval celosvětově úspěšný dokument Becoming Nobody, který je poctou duchovnímu učiteli Ramu Dassovi. Hudbu k filmu složil společně s Alexem Forsterem, přičemž čerpal zejména ze svého meditačního alba Internal – Music for Dissolving.