Polo & Pan DJ set

Polo & Pan DJ set

Francie 18.7.2018 / 22:45 - 00:00
Electronic stage

Jejich hravé a překvapující elektro zní jako soundtrack léta a prázdnin. Obsahuje notnou dávku nakažlivého optimismu i dynamiky, která umí roztančit davy po celé Evropě. Vycházející hvězdy eklektické taneční scény přivezou z Francie na Colours 2018 debutovou desku Caravelle.

Baron, Alexandre Grynszpan & Paul Armand-Delille. Neboli Polo & Pan. Instrumentálně osvícená dvojice, jež se sama pasuje do pozice upřímných milovníků hudby, kteří se od prvopočátků vlastní tvorby snaží dosáhnout mnohdy nedosažitelného – současného zvuku v těsném spojení s nostalgií a popovou věčností. Jednou zní jako geniálně sehraní roboti, kteří posílají pozdravy z diskotéky z 80. let, podruhé ale mohou překvapit půvabným zpěvným hitem ze současného jukeboxu pařížské kavárny.              

Jejich písně Canopée, Dorothy, Plage isolée nebo Bakara srší vynalézavostí a skvěle vyvinutým smyslem pro humor. Všechny nabízejí přesně ty momenty, v nichž se protínají odvázaný hedónismus taneční hudby s vlivy francouzské melodické lehkosti i s rozmanitostí stylů, které pro své první album Polo & Pan čerpali na cestách po celém světě. Od Turecka přes Mexiko až po Paříž nebo jiné evropské, ať už poklidné nebo impulzivní metropole. 

Jejich DJ set na Colours 2018 bude bezpochyby jedním z nejchytlavějších a také nejvtipnějších.