Meltingpot Gala: Amit Goswami, Bruno Marion

Meltingpot Gala: Amit Goswami, Bruno Marion

19.7.2018 / 18:30 - 19:30
Cylinders Gong stage

Bruno Marion (FRA) – Teorie chaosu: pochopit přítomnost, utvářet budoucnost 

Už jste někdy cítili, že je váš svět jeden velký chaos? Nebo že ve vašem životě nebo podnikání nic nedává smysl? A co kdybyste mohli s chaosu ve vašem životě nějak využít? A co když má všechen ten zmatek skutečný význam?

Tolik lidí a organizací je ztraceno v chaosu a na pokraji kolapsu. Lidé zbytečně ztrácejí čas a plýtvají zdroji, snaží se dosáhnout nesmyslných cílů, snaží se ovládat nekontrolovatelné. Firmy krachují, protože nerozumí fungování svého vlastního trhu.

Bruno již 25 let cestuje po celém světě. Setkal se s lidmi ze všech možných oborů a zjistil, že je možné vidět svět takový, jaký je. A co víc: ačkoliv se nám může zdát jakkoliv nepřehledný a chaotický, že je možné jej chápat a jednat správně.

Brunova inspirativní přednáška vás naučí novým myšlenkovým modelům a ukáže vám praktické nástroje, jak využít nejistot ve stále složitějším světě.

Amit Goswami (IND/USA) – Průvodce kvantovou fyzikou k osvícení

Kvantový fyzik Amit Goswami využívá moderního chápání kvantové fyziky a vědomí. Na základě nových vědeckých poznatků v těchto oborech objasňuje povahu duchovního osvícení a snaží se lidem ukázat, že má smysl, aby usilovali o prožití lepších životů. Podle Amita jsou všechny naše potencionální zkušenosti nejprve kvantovými možnostmi, které si naše vědomí vybere. Odpověď na otázku, jak žít lepší – chcete-li osvícený život je jednoduše řečeno zde: vybrat si tu správnou možnost a učinit následně správné rozhodnutí. Tento tvůrčí proces je samozřejmě o poznání složitější. Nechte si jej vysvětlit Amitem Goswamim ve jeho velmi inspirativní přednášce.

Přednáška bude tlumočena do znakového jazyka