Lucky Chops

Lucky Chops

Spojené státy 18.7.2018 / 16:15 - 17:15
ArcelorMittal stage

Na odpověď ani nečekají a spustí hodně bláznivou show spojující tradiční model dixielandu s funky, divokou taneční choreografií a vírou, že pozitivní hudba dokáže změnit svět.

Trombonista Josh Holcomb, saxofonista Daro Behroozi, trumpetista Joshua Gawel, hráč na susaphon Raphael Buyo a bubeník Charles Sams vlastně redefinovali přesvědčení, že s dechovou kapelou se už nic překvapivého podniknout nedá. “Samozřejmě, že dá, jenom se u toho musíte vydat ze všech sil a nemyslet v první řadě na okamžitou slávu.” 

Proslavili se pomocí virálního videa a než se nadáli, koncertovali po Státech, v Evropě a všude za sebou nechali rozblázněné publikum dožadující se dalších a dalších přídavků. “Každý člen kapely přináší do naší hudby velmi různé vlivy. Zároveň jsme prozkoumali nejrůznější tradice dechové hudby. Od Balkánu až po New Orleans. Zvuk dechového nástroje je zvukem dechu a jeho intenzivní vibrace mají léčebný účinek, který šíříme naší hudbou,” vysvětlil podstatu úspěchů kapely, stojících také na originálních coverech popových hitů, Josh Holcomb. Na epíčku Walter nabízejí vedle vlastních skladeb také energickou verzi Helter Skelter od The Beatles.