Pandoo

Pandoo

Česká republika 17.7.2016 / 15:00 - 16:00
Full Moon stage

Soutěž 1BAND2PLAY se konala již počtvrté a jejím letošním vítězem se stal Honza Hrubý, který vystupuje pod jménem Pandoo.

Jan Hrubý může působit nenápadně, jako Pandoo o sobě ovšem dává notně slyšet, zejména v souvislosti se soutěží 1Band2Play, díky níž dostal příležitost zahrát si na Colours. Jen krátce poté ale triumfoval i v další soutěži, která hledá zajímavé mladé hudebníky, totiž ve Startéru Radia Wave. Hudbu tvoří už déle, ale až se začátkem letošního roku ji začal vypouštět ven – a odezva na sebe nedala dlouho čekat, Hrubého diář na léto je slušně nabitý a to nejen z pohledu začínajícího hudebníka.

Hrubý, který vedle skládání křehkých písniček studuje na pařížské Sorbonně filozofii, budí naději, že z každého hudebního nápadu jeho křehkých skic a kompozic vzejde něco pamětihodného. „Nejvíce se zajímám o estetiku a filozofii umění, s mou hudební tvorbou to ale nemá přímou souvislost,“ řekl ke svému zaměření Full Moonu. Nálepka českého Owena Palletta na sebe nenechala dlouho čekat, Pandoo ale se systematicky pracuje na tom, aby ji brzy setřásl. Jméno, které je radost sledovat? Rozhodně!