Electro swingová tančírna

Electro swingová tančírna

Česká republika 19.7.2019 / 18:00 - 19:45
YouTube Music stage

Stell the HepCat - swingová kočka od hlavy až po neustále hopsajúce končeky prstov. Tanečný parket je jej domovom, pódium najbláznivejším ihriskom. Počas svojich workshopov vám rozpovie swingové príbehy, ktoré naučia tancovať aj úplných začiatočníkov.

Počas swingovej tančiarne zažijete pravú atmosféru minulého storočia, originálnu hudbu do tanca i k príjemnému posluchu a nezabudnuteľnej podívanej. Aby ste však nestáli v kúte, naučíme Vás základné figúry tradičných párových swingových tancov. Smršť pozitívnej tanečnej energie Vám dobije baterky počas electroswingovej tančiarne s DJ-om Max W. a Stell the HepCat. Tá vás naučí, ako sa hýbať na parkete v štýle legendárneho bláznivého Charlestonu. 

Max W. je jeden z mála českých electro-swinových producentů s výjimečným citem pro výběr a mix tracků. Vyznavač údernější linie electro-swingu ve svých setech kombinuje swingové melodie se špetkou dubstepu a drum'n'bassu. Na jednom pódiu se už potkal s The Parov Stelar Band, Swingrowers či Bart & Baker.