Yemi A. D. - workshop

Yemi A. D. - workshop

21.7.2018 / 18:00 - 19:00
Europe stage

Yemi A.D. mezinárodně uznávaný producent, choreograf a zakladatel agentury JAD Productions a taneční školy Dance Academy Prague. Mezi jeho klienty patří například americký rapper Kanye West, pro kterého vytvořil choreografii a režii v rámci turné Yeezus.

Dalšími klienty jsou adidas Originals, Google, Mercedes, či T-Mobile. V zahraničí připravoval například show pro předávání cen MTV v Los Angeles, performance do pořadu Saturday Night Live, režii jednoho z koncertů festivalu Coachella, nebo nejúspěšnější českou televizní show Tvoje Tvář Má Známý Hlas.

Přijďte si poslechnout inspirativní příběh kluka, který to z libereckého sídliště dotáhl až na špičku showbyznysu a využijte příležitosti zeptat se jej na to, co zajímá právě vás.

A ještě něco! Nenechte si ujít lahůdku festivalu Colours – jedinečnou show v pátek 20.7. na Fresh Stage, kde JAD Dance Company by Yemi A. D. vystoupí mimojiné s mistrem světa v breakdance Bboy Neguinem, krásnou performarkou a tanečnicí Amy Secadou či mistrem Evropy v Electric Boogie Patrickem Ulmanem.