Divadlo Mír: Tři tygři

Divadlo Mír: Tři tygři

Česká republika 21.7.2018 / 12:00 - 13:15
Europe stage

Estrádní varieté kabaretního typu s odklonem od šantánu aneb zvířecí revue. Nechte do sebe zaseknout drápy humoru a srandy.

Tři Tygři – to je zábavní show plná improvizovaných skečů, komických výstupů, dobře mířených vtípků a inteligentního humoru. Tvoří ji skeče a improvizované scénky na zadání z publika, které jsou prokládány hudebním doprovodem Martina Pančochy a pozvaných hostů. Pořad je vhodný pro celou rodinu, pokud všichni přijdou s jediným cílem – smát se a bavit.

Kdo jsou Tři Tygři?

Tři Tygři – to je trojice mladých, krásných a vtipných ostravských herců. Spojuje je nezkrotná energie, hravost, smysl pro humor a snaha diváka bavit a neustále překvapovat. Ačkoliv jsou tygři samotářská zvířata, tihle získávají na síle, když jsou pohromadě.
 
Štěpán Kozub
Ultimátní tygr. Alfasamec! Nic mu není svaté. Všechno a všechny sežere. Získal několik ocenění za své herecké výkony. Je výborný ve ztvárnění podivínů, kteří se nebojí označit skutečnost takovou, jaká je!

Robin Ferro
Citlivá duše. Jemný tygr, který má rád poezii a jí pouze kokosové ořechy. Vystudoval Janáčkovou konzervatoř v Ostravě, kde se seznámil s tygrem Štěpánem. Od první chvíle si svým stylem humoru padli do oka a stali se nerozlučnou dvojicí, která spolu vyrážela nejen na lov žen, ale také za pobavením publika svými připravenými skeči. 

Vladimír Polák
Zlobivec a inteligent. Sečtělá šelma, ozdoba všech knihoven a přilehlých kantýn. Odborník na diety a cvičitel hata jógy. Majitel raketoplánu a organizátor každoročního setkání zápasníků sumo.
 
Albert Čuba
Nejstarší tygr a tak trochu i vůdce smečky. Tygr elegán. Estét humoru a arbitr umění. Jeho ladná chůze je ozdobou každé savany i buše. Od přírody podnikavec, přišel například s nápadem založit Tři Tygry. Nebo si založit vlastní divadlo – Divadlo Mír.