Core Belief

Core Belief

Česká republika 21.7.2018 / 18:00 - 19:00
Full Moon stage

„Kapela tří holek,“ říkají o sobě rakovnické Core Belief, jejichž omamný rock nezapře personální spřízněnost se setrvale stoupajícími Manon meurt. „Šamanství ukryté v hrubozrnné psychedelii, špinavém blues a artrockovém kraválu,“ psal o nich portál AlterEcho, který loňský debut Crystal vyzdvihl jako jednu z nejlepších domácích desek roku. A také skrytý klenot.

Trio si z kytarové hudby odnáší její razanci i opojnost a jakkoliv se nebojí ani křehčích míst a jemnějších odstínů, v jádru má jejich hudba neobytný tah a energii. Nenechte se zmást čelenkami z peří – tenhle táborák nebude příjemným ohníčkem, ale vatrou, která pohltí víc, než byste zprvu čekali.

Core Belief se na české scéně pohybují už několik let, loni byly součástí benefiční kompilace Superhrdinky, a lze se důvodně domnívat, že právě rok 2018 bude tím, kdy prorazí. „Hlučný emoční výlet do nitra, kde je hudba náhradou za ayahuascu,“ pokračovalo AlterEcho a hudba Core Belief skutečně slibuje opojný a nezapomenutelný výlet daleko za hranice všedního.