Cero39

Cero39

Kolumbie 20.7.2018 / 22:45 - 00:00
Electronic stage
21.7.2018 / 22:00 - 00:00
Europe stage

Hravá komiksová dvojice, o které se píše jako o vycházejících hvězdách Karibiku. Před Colours letos baví Glastonbury hned tři dny po sobě. Jsou jako rozzářený odraz pop-kulturního zrcadla Latinské Ameriky. Do svých zábavných elektronických veletočů zapojují vlivy hip-hopu, reggaetonu a celé řady dalších subžánrů barvitého světa (nejen) karibské hudby. Mají smysl pro rozjívený humor a nebojí se ho použít. 

Internetový magazín VICE jejich album Moni Moni vynášel mezi nejlepší kolumbijské počiny vůbec, na renomovaném festivalu Estereo Picnic záhy hráli pro tisíce natěšených uší. Jejich vtipné, snad v každém detailu rafinované taneční extáze mohou působit jako znělky k animovaným seriálům nebo jako oživený a následně velmi dobře nadopovaný Google Translator. 

Strůjci programu pro Glastonbury si je už v roce 2016 vyhlédli na hudebním veletrhu v Bogotě, od té doby se o jejich barevné psychadelii proslýchá čím dál víc. Nevynechejte ani jejich výtečné fluidní video k šestiminutovému robotickému snu jménem Múcura. Nebudete litovat.