Justice

Justice

Francie 22.7.2017 / 00:45 - 02:00
Česká spořitelna stage

Existuje velmi málo kapel, které už svou debutovou deskou způsobí naprostou senzaci napříč hudebním světem a stanou se stadionovými hvězdami. Justice masivního úspěchu dosáhli v roce 2007 prvotinou Cross, jež jim vysloužila nominace na MTV Video Music Awards, dvě nominace na Grammy, tour po největších světových festivalech a překvapivě i pozici jedné z největších tanečních formací na světě.

Tajemství úspěchu debutu tkví jednak v geniální trefě do klubového soundu a nálady, díky čemuž můžete Justice slyšet na tanečních parketech po celém světě doteď, a jednak ve zdánlivě neslučitelném koktejlu, do něhož dva přidrzlí kníratí spratci naházeli techno, pop, R&B, electro, funk a metal. Zní to šíleně? Ano! Funguje to naživo? Neskutečně! Živá vystoupení Justice jsou proslulá pompézní světelnou show, ale hlavně neuvěřitelnou energií, která i největšího morouse roztancuje a jediná nožka nezůstane klidně stát!

S druhým albem Audio,Video, Disco v roce 2011 Justice atakovali publikum zvukem, načichlým sedmdesátkovým rockem, jenž vzdával hold legendám jako Queen, Yes nebo třeba Prince, a zaujali pozice headlinerů na megafestivalech Coachella a Lollapalooza aj.

Po pěti letech se Justice vrací se vší slávou a třetí studiovou deskou, kterou např. v předním hudebním magazínu NME označili za “téměř dokonalou taneční nahrávku”. Justice zde svůj osobitý a nadčasový zvuk dotahují ještě dále a potvrzují, že máme tu čest s jednou z nejosobitějších kapel nejen na poli taneční hudby. Poprvé v České republice!