12. - 15.7.2012
56 DNÍ 10 HODIN
TIP: Od 1. 5. poskytuje generální partner Česká spořitelna slevu 20% z ceny 4-denní vstupenky pro své klienty se službou Servis24 - info zde.
Jméno: Email:
Nadpis:
Text:
Na letošním Colours byl OSTRAVAR to nejhorší, co mohlo Colours potkat. Zřejmě to někdo dost očekával, tak se to aspoň narychlo spravilo STAROPRAMENEM COOL LEMON - mimochodem jedinné pivo, které jsem na Coloursech měl. Díky za LEMON.
Tak s tím zásadně nesouhlasím.Konečně po tolika letech jsem si dal pivo s chutí dobře vychlazené,chutné a v neposlední míře dobře načepované.Na Coloursech jsem byl letos už po sedmé a jen jsem se modlil,aby tam zase nebyl Radegast s tou svojí nedočepovanou skvašenou nechutnou břečkou.Jsem pivař a mám rád dobré pivo a je mi jedno jaká je to značka,když je pivo dobré tak ho s chutí vypiju a letos bylo pivo opravdu dobré.Už mě unavuje jak se tady u nás na severní moravě pořád preferuj Radegast i když už dávno není to co býval.Taky jsem se ho gdysi zastával,ale ty doby jsou dávno pryč.U nás v republice je minimálně 90% piv,která jsou o hodně lepší jak Radegast!!!
Naprostý souhlas. Ten lemon je jen na první žízeň. Asi Eko není pivař
Možná jste si všimli, že jsem ve svém příspěvku nezmínil slovem pivo Radegast, který se loni čepoval na Colorsech. Nevychvaluju Radegast, že je úžasný. Uvítal bych na tomhle fesťáku jekékoliv jiné pivo, ale Ostravar tedy ne. Je to jen můj názor a nikomu ho nevnucuji. Jsem rád, že jste si Ostravar dobře vychutnali. Uvítal bych klasiku STAROPRAMEN, ale bohužel. Tak jako někomu nechutná Radegast, tak já si nepochutnám na OSTRAVARU. Toť vše.